وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور آسيب شناسي از وضعيت صنايع دستي را از مدت ها پيش آغاز کرده است، اظهار داشت: در اين آسيب شناسي يکي از مهم ترين معضلات پيش روي صنايع دستي که آسيب هاي جدي را به بازار فروش وارد کرده است نبود بسته بندي مناسب براي اين محصولات اعلام شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور ادامه داد: 7 هزار تاريخ هنر سرزمين ايران امروز در موزه هاي کشورهاي بزرگ نگه داري مي شود و اين در حالي است که ما هنوز نتوانسته ايم براي برترين توليدات صنايع دستي خود يک بسته بندي مناسب طراحي کنيم.
هاتفي فارمد تصريح کرد: بر همين اساس اين معاونت به صورت جدي مطالعه بسته بندي محصولات صنايع دستي را در دستور کار خود قرار داده است و تا پايان شهريور ماه سال جاري به طور حتم مطالعه بر روي بسته بندي 30 کالاي صنايع دستي به پايان مي رسد.
وي با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع ستي از تمامي سرمايه گذاران براي بهره برداري از اين طراحي ها دعوت به عمل مي آورد، گفت: همچنين اين معاونت آمادگي دارد تسهيلات سوبسيد داري که سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اختيار بخش هاي مختلف قرار مي دهد در اختيار سرمايه گذاران بگذارد.
حسين هاتفي فارمد در ادامه اظهار داشت: همچنين اين معاونت تعامل خوبي را با بسياري از سازمان ها و ارگان ها آغاز کرده است و موفق به عقد تفاهم نامه مشترک نيز شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي با تأکيد بر اينکه سازمان توسعه و تجارت، سازمان بهزيستي، امور عشايري، سازمان امور زندان ها و آموزش و پرورش اين سازمان ها را تشکيل مي دهند، افزود: در اين مجموعه ها ضمن ترويج و معرفي رشته هاي صنايع دستي از امکانات آن ها نيز بهره مند مي شويم.
وي خاطرنشان کرد: به طور حتم اين سازمان ها از امکانات مناسبي برخوردار هستند که بخشي از آن مي تواند در خدمت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور قرار گيرد./111
انتهای پیام/